Vi på Dakki

Kontoret ligger beläget i Stockholm, men vi utför entreprenader runt om i Sverige. Vill du veta mer om oss eller relining är du varmt välkommen att kontakta oss.

Vi på dakki relining

Dags att boka en Relining?


08-709 00 15 - info@dakki.se

Jobba hos oss

Vi är i en stor tillväxtfas och söker efter engagerade och drivna medarbetare. Vill du jobba på ett innovativt och växande bolag där möjligheterna är många? Skicka ditt personliga brev och CV till malou.ovsiannikow@dakki.se

3 - 4 lediga tjänster!

Vi söker 3 - 4 reliningtekniker/rörinfodrare med start omgående! 

Är du serviceinriktad, händig och trivs med ett omväxlande arbete kan det här vara något för dig. Du kommer få följa vår utbildningsplan och gå parallellt med ett av våra team som lär dig allt du behöver kunna inom relining. Allt eftersom checkas du av efter vår utbildningsplan och snart har du kunskap nog att jobba i ett eget team. Vi ser gärna att du har någon bakgrund inom bygg, vvs eller liknande, men huvudsaken är att du gillar utmaningar och fysiskt arbete samt är positiv och har stor ansvarskänsla.

För oss på Dakki är uppträdande, ärlighet och kvalitet tre viktiga grundstenar. Vi arbetar i människors hem vilket kräver ett trevligt bemötande och tydlig information till våra kunder. Dessutom vill vi leverera kvalitet i allt vi gör, vilket genomsyrar alla delar i organisationen och arbetet.

Maila ditt CV till malou.ovsiannikow@dakki.se eller ring 08- 709 00 15. Intervjuer sker löpande. 

Har du erfarenhet inom relining med foder är det meriterande men inte ett krav. Du ska ha körkort klass B. 

Är du intresserad av att arbeta hos oss?
Kontakta info@dakki.se eller ring 08-709 00 15.