Om oss

Vi på Dakki

Våra medarbetare är vår största och viktigaste tillgång. Det är tillsammans vi är starka. Hos oss ska medarbetarna trivas och vi arbetar kontinuerligt med kommunikation och teambuildning. Vi är övertygade om att en tight och sammansvetsad grupp arbetar bättre ihop. Vi tror på ett klimat där det är högt i takt och där man ser till varje enskilds individ behov och förmåga. Vi som arbetar på Dakki har lång erfarenhet av relining och vi har bara egen personal.

Vår vision

Dakki ska vara ledande aktör inom relining i fastigheter i Sverige. Vi ska göra affärer som har god lönsamhet för oss och våra kunder. Och lönsamheten ska ge möjligheter till att förbättra och utveckla våra befintliga och nya produkter/tjänster. Dakkis produktsortiment ska bestå av egenutvecklade produkter som är konkurrenskraftiga på marknaden, samt kvalitativa produkter från andra återförsäljare på marknaden. Dakkis tjänster ska vara det naturliga förstahandsvalet för kunderna. Och vi ska ha ett nära och utvecklande samarbete med våra kunder.

Vi på Dakki

Så grundades bolaget

Dakki är ett familjeägt företag som grundades av VVS-ingenjör Bror Eklund år 1987. I sitt arbete med VVS-installationer, återkom tre frågor som ifrågasatte om stambyten var ett hållbart sätt att underhålla våra fastigheter:

  • När en skada har uppstått i en liten del av avloppssystemet, varför kastar vi hela systemet?

  • När avloppssystem byts ut, varför kastar vi då också fullt fungerande badrum och kök?

  • Måste de boende flytta ut under arbetets gång?

Dessa frågor drev utvecklingen av Dakki, som idag har tre verksamhetsområden: entreprenader, utveckling av reliningprodukter och utbildning av reliningtekniker. Verksamheten drivs vidare av Maria Ovsiannikow, dotter till grundaren. Maria är också VVS-ingenjör i botten och började arbetslivet som VVS-lärling på 70-talet, och har sedan dess varit verksam inom VVS-branschen. Vi är ett starkt sammansvetsat team som jobbar på Dakki och vi har ett stort engagemang för hållbara samhällslösningar.

Idag har över 60 000 lägenheter i Sverige fått sina avlopps förnyade med Dakki-metoden. Men inte nog med det. Vi har även utfört arbeten i Europa, åt bland annat några av Sveriges ambassader. Intresset för relining har ökat markant tack vare prisvärda lösningar, hållbar kvalitet och bekvämlighet för de boende.
Vi genomförde den första reliningen i fastighet 1992 och har sedan dess levererat relining i världsklass. Vi tar regelbundet provbitar från våra projekt för att säkerställa kvaliteten, och de visar tydligt att reliningen klarar de påfrestningar våra avlopp dagligen utsätts för.

Bror Eklund

Vår värdegrund

Engagemang
Vi leverar mer än en relining. Hos oss kan ni förvänta er ett starkt engagemang med hög tillgänglighet samt en rak och tydlig dialog. Vi vill vara ett stöd för er både innan, under och efter arbetet. Det gör vi genom att vara proaktiva, engagerade och närvarande.

Nytänkande

Med ett stort intresse för smarta och hållbara lösningar, arbetar vi ständigt med modern utrustning och är snabba med att implementera de senaste tekniska lösningarna på marknaden. Vi erbjuder relining som både är effektiva och tar hänsyn till kundernas unika behov.

Kvalitet
Relining är ett hantverk som kräver duktiga reliningtekniker för att arbetet ska bli bra. Vi nöjer oss inte förrän den slutgiltiga reliningen motsvarar våra och kundens förväntningar. Med höga ambitioner, utbildad och egen personal och känsla för kvalitet, blir vi en aktör att lita på och en trygghet för de boende.

Erfarenhet 
Över 30 år i branschen säger det mesta - vi kan relining.

 

Värdegrund

Miljö och kvalitet

Kvalitet
Dakki levererar kvalitet och år 2003 var Dakki det första reliningföretaget att få ett typgodkännande från SP. Vi är kvalitetscertifierade enligt BRiF 3Q och genomgår årligen kontroller för att förbättra och behålla vår kvalitet. Dakkis äldsta jobb är idag drygt 25 år. Provbitar därifrån visar att vår metod och material möter kraven, inte bara i labbtester utan, hos ett levande avloppssystem. Vi är stolta över att kunna ge våra kunder ett säkert avloppssystem som stämmer överens med Boverkets regler.

Kvalitetet är en av våra ledstjärnor som ska genomsyra allt vi gör; i mötet med nya och befintliga kunder, arbetets gång och den slutgiltiga produkten. Eftersom vi äger hela kedjan kan vi säkerställa en hög kvalitetet från receptet på produkten till mötet med kund och avslutad relining. Det i sin tur ger våra kunder en trygg leverans på ett förnyat avloppssystem.

ReliningBRIFDakkiReliningSPDakkiDakkiRelining

Miljövänligt
Dakki strävar mot en grönare och hållbarare framtid. Genom relining bidrar vi till att sopbergen minskar och till återhållsam konsumtion av naturens resurser. Socialt påverkar relining minimalt på de boendes vardag. Ekonomiskt spar relining både på de boendes ekonomi och på de globala resurserna. Vi är stolta över att bidra till ett hållbarare samhälle.

Miljö och kvalitet

Media

Läs om oss i tidningen Bygg & Fastighet. Du läsa artikeln online här

Artikel om Dakki Relining i tidningen Bygg & Fastighet