Stockholm Relining, Rörinspektion, Analys och Projektledning

Dakki utför relining i hela Stockholm. Alla avloppsrör åldras och problem uppstår under tiden. Vi på Dakki är experter på avloppssystem och vår kunskap inom stamrenovering är omfattande. Vi arbetar alltid utifrån kundens behov och kan göra en analys och rörinspektion för att säkerställa vad som faktiskt är nödvändigt att åtgärda. Det kan vara ett mindre ingrepp, en relining eller stambyte som behövs.

I Stockholm hjälper vi allt ifrån privatpersoner i lägenhet, radhus och villa till fastighetsägare och företag som hotell och butiker. Oavsett vad du har för problem med ditt avlopp kan du kontakta oss. Vi analyserar, renoverar, underhåller och ger alltid garanti på vårt arbete. Allt i mån av behov och med bästa tänkbara service.

Prisvärt, Hållbart och Bekvämt för alla boende

På Dakki är vi stolta över att vara branschledande med ”Dakki-Metoden”. Den utvecklades som ett miljö- och kostnadseffektivt alternativ till stambyte. Med denna metod av stamrenovering kunde man förlänga livslängden av befintligt avloppssystem samtidigt som de boende kunde bo kvar. Vi var det första reliningföretaget på marknaden och gjorde vårt första reliningjobb redan 1992. Sedan dess har vi förnyat avlopp i 50 000 lägenheter och har samarbetspartners över hela landet som arbetar med vår metod. Att anlita oss är prisvärt, hållbart och bekvämt.

Vår personal i Stockholm kommer prydliga, kunniga och utrustade med allt som kan behövas för att hjälpa dig oavsett om det gäller stopp i avloppet, täta läckande rör eller en avloppsrenovering. Du kommer att känna dig trygg i våra händer och i att arbetet görs snabbt, proffsigt och miljövänligt. Dakki levererar säkra avloppssystem enligt Boverkets regler och håller samtidigt högsta industristandard vad gäller miljöansvar.

Behöver du hjälp med avloppet - Kontakta oss på Dakki. Inget arbete är för litet eller stort för våra duktiga medarbetare och vi ser fram emot att överskrida dina förväntningar!

Läs också: Vad är relining?

Relining Stockholm